Despre noiCompania TriEuroData este o societate romaneasca cu capital integral privat, infiintata in februarie 2005, a carei activitate principala o reprezinta dezvoltarea si furnizarea de solutii integrate de etichetare, de marcare si de identificare automata a produselor, ce au la baza tehnologia imprimarii pe baza de jet de cerneala, laser sau transfer termic, tehnologia informatiei si tehnologia codurilor de bare.

Inca de la infiintare, TriEuroData a construit parteneriate puternice si astfel ea vine cu oferta cea mai inovativa, completa si flexibila, prin care companiile pot sa isi creasca, in mod constant, valoarea proprie si implicit valoarea pe care o ofera clientilor lor.

TriEuroData este specializata pe livrarea de solutii flexibile, inovatoare, de etichetare, marcare industriala, senzoristica-automatizari, culegere de date, furnizarea de servicii de inalta calitate care sa raspunda asteptarilor CLIENTULUI. Impreuna cu CLIENTII nostri dorim sa identificam solutia cea mai buna, care sa contribuie la succesul acestora pe piata, prin acces la informatii corecte si precise, in timp util.

  • Solutii de etichetare (direct/transfer termic) – imprimante coduri de bare TOSHIBA.Solutii de marcare industriala (marcare data productie/expirare, nr. lot etc.) – echipamente de marcare prin micropercutie si gravare SIC MARKING
  • Servicii de analiza si dezvoltare solutii, implementare si punere in functiune, integrare, scolarizare si mentenanta pentru solutiile oferite.
  • Solutii de marcare industriala (marcare data productie/expirare, nr. lot etc.) – imprimante cu jet de cerneala, codere laser, echipamente print & apply, echipamente transfer termic on line MARKEM IMAJE
  • Solutii de grupare si ambalare a produselor in cutii de carton sau ambalare in folie termocontractibila PE, HDPE, LDPE, BOPP, PVC precum si paletizare / depaletizare 
  • Solutii de automatizare si robotizare a proceselor tehnologice
  • Distributie piese, componente, senzori, automate programabile intr-o gama completa a peste 50 de producatori de renume mondial.

 
                                                                      Choose to be the best!

Compact si elegant, de ultima ora in functionalitatea wireless si fiabilitate in miscare.

Bucuresti: Strada Drumul Garii Otopeni, nr. 38-44; Otopeni, Judet Ilfov;

Arad: Strada Campul Linistii, nr. 5, Arad, Judet Arad

Brasov: Strada Zaharia Stancu, nr. 9: Brasov, Judet Brasov

Cluj Napoca: Strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 63, Cluj Napoca, Judet Cluj

Galati: Strada George Cosbuc, nr. 257, etaj 2, Galati, Judet Galati

Piatra Neamt: Strada Transilvaniei, nr. 1: Piatra Neamt, Judet Neamt

Pitesti: Bulevardul Eroilor, nr. 8; Pitesti, Judet Arges

Ocna Mures:
Strada Malinului, nr. 1; Ocna Mures, Judet Alba


Telefon: 021 255 71 74; Fax: 021 255 71 75; E-mail: office@trieurodata.ro


Compania Trieurodata este inregistrata la

ANPM in Registrul producatorilor si

importatorilor de echipamente electrice si

electronice cu numarul de inregistrare

RO-2013-09-EEE-0649-III