Automatizarea cu roboti imbunatateste utilizarea echipamentelor, reduce munca manuala necesara si rata erorilor!

Roboții de supraveghere CNC, indiferent daca vorbim de roboti industriali sau colaborativi, devin populari pentru a permite companiilor să își fabrice produsele cu o eficiență mai mare.
Un număr din ce în ce mai mare de companii se îndreaptă acum către automatizare, deoarece au descoperit cum roboții de supraveghere a mașinilor CNC pot îmbunătăți viteza si capacitatea de producție, precum și profitabilitatea.
Supravegherea CNC este o operatiune repetitiva si obositoare pentru personal, pe care robotii industriali sau colaborativi o pot executa perfect, la aceeasi calitate, neintrerupt, in plus pot executa operaţii multiple între celule, încărcare şi descărcare de piese.
Automatizarea îmbunătățește utilizarea echipamentelor, reduce munca manuală necesară și reduce rata de erori umane. Acestea sunt motivele pentru care utilizarea robotilor pentru supravegherea CNC pot oferi producătorilor mai multe beneficii și un avantaj față de concurența.
.

Există mai multe BENEFICII pe care compania dvs. le poate obtine de la roboții pentru supraveghere CNC:
• Flexibilizarea automatizării: conexiune ușoară cu orice echipament CNC
• Viteză crescuta și productivitate îmbunătățită: chiar și cei mai rapizi operatori de mașini necesită timp pentru încărcarea și descărcarea mașinilor CNC pentru a evita problemele de siguranță și precizie. Dar aceste probleme nu sunt prezente la roboții pentru supravegherea CNC. Rezultatul este un randament mai mare și un profit mai mare prin combinarea vitezei și siguranței.
• Timp de funcționare îmbunătățit al sistemului: operarea manuală poate funcționa eficient doar timp de aproximativ opt ore, dar roboții de încărcare pot funcționa non-stop fără supraveghere.
• Costuri de operare reduse: adăugarea costului inițial al roboților la costurile operaționale generale este semnificativ mai mică decât angajarea de muncitori calificați.• Calitate sporită: lucrătorii manuali sunt mai predispuși la erori în comparație cu un proces automatizat. Dar această problemă este minimă la încărcarea roboților.
• Sarcini multiple: roboții de încărcare pot funcționa cu mai multe mașini și pot efectua si alte operații cum ar fi controlul calităţii, verificarea specificaţiilor şi inspecția suprafeţelor.
• Îmbunătățirea satisfacției angajaților: Muncitorii calificați pot opera mai multe mașini, pot oferi o producție mai bună și pot lucra într-un mediu sigur cu sprijinul roboților de supraveghere CNC.
• Solutie compacta: deoarece spaţiul este deja limitat în majoritatea unităţilor de producţie, mulţi roboţi de supraveghere a utilajelor au o amprentă mică.


IMBUNĂTĂȚIȚI ȘI AUTOMATIZAȚI PROCESELE DE FABRICAȚIE
Vă puteți permite acum o operare ușoară, perioade de nefuncționare si costurile de întreținere reduse, profit continuu și un loc de muncă mai sigur. Prin implementarea unui robot de supraveghere CNC, acesta va începe să aducă rapid venituri și, în cele din urmă, să își plătească singur costurile. Profitati de aceste beneficii folosind robotii pentru supravegherea CNC chiar de astăzi!

Pentru o integrare simpla si rapida, echipa noastra va asigura managementul complet al proiectului, de la consultanta, design si pana la integrarea in linia de productie si servicii post-vanzare, prin intermediul departamentelor noastre specializate de proiectare, service si software. Avem experienta in executarea de proiecte cu diferite aplicatii in domenii variate (automotive, FMCG, etc.)
Bucuresti: Strada Drumul Garii Otopeni, nr. 38-44; Otopeni, Judet Ilfov;

Arad: Strada Campul Linistii, nr. 5, Arad, Judet Arad

Brasov: Strada Zaharia Stancu, nr. 9: Brasov, Judet Brasov

Cluj Napoca: Strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 63, Cluj Napoca, Judet Cluj

Galati: Strada George Cosbuc, nr. 257, etaj 2, Galati, Judet Galati

Piatra Neamt: Strada Transilvaniei, nr. 1: Piatra Neamt, Judet Neamt

Craiova: Malmo Office Tower, camera 606, Craiova, Judet Dolj

Pitesti: Bulevardul Eroilor, nr. 8; Pitesti, Judet Arges

Ocna Mures:
Strada Malinului, nr. 1; Ocna Mures, Judet Alba


Telefon: 021 255 71 74; Fax: 021 255 71 75; E-mail: office@trieurodata.ro


Compania Trieurodata este inregistrata la

ANPM in Registrul producatorilor si

importatorilor de echipamente electrice si

electronice cu numarul de inregistrare

RO-2013-09-EEE-0649-III