Care sunt avantajele robotilor colaborativi pentru afacerea mea?

Roboţii colaborativi - sau coboţi - eficienţi din punctul de vedere al costului, siguri şi flexibili uşurează mai mult ca oricând procesul automatizărilor, chiar şi pentru companiile mici şi mijlocii. Solutia viitorului este acum la indemana tuturor.


PRODUCTIVITATE TIMP DE 24 DE ORE. 365 DE ZILE PE AN.


Cat de complicat imi va fi sa programez un robot?

PROGRAMARE SIMPLĂ
Robotii colaborativi pot fi puși în funcțiune de oricine, chiar fără experiențe anterioare cu programarea. Cu ajutorul vizualizării intuitive 3D, veți pune în mișcare brațul robotic în câteva minute. Si daca credeti ca la inceput va va fi dificil sa faceti totul singur, echipa noastra cu experienta in implementare va fi langa dumneavoastra si in prima zi si de cate ori veti avea nevoie ulterior. Acoperim intreaga tara ceea ce inseamna ca foarte rapid un specialist poate fi la dumneavoastra pentru a nu pierde timp pretios. Caci noi stim la fel de bine ca si dumeavoastra, ca timpul inseamna bani. Va respectam afacerea. Va pretuim timpul.
setare rapida roboti colaborativi


Si cat de greu imi va fi sa il integrez in activitatea mea?

SETARE RAPIDĂ
Durata medie necesară implementarii cobotului la clienții noștri este de rândul orelor – inclusiv scoaterea din ambalaj. Iar avantajele ulterioare sunt majore: timpul de lucru poate fi de 24 de ore din 24 sau exact cat va doriti, ceea ce inseamna ca veti putea creste productivitatea pe masura nevoilor afacerii dumneavoastra.


Si daca am nevoie sa automatizez mai multe operatiuni?

AUTOMATIZARE FLEXIBILĂ
Coboții sunt ușori, pot fi transportați în mod simplu și integrati în altă parte a procesului de productie. Din acest motiv reprezintă un ajutor binevenit în special în unitățile mici și mijlocii. Cu un singur robot se pot efectua operatii diferite printr-o simpla modificare de gripper si schimbare de program. Nu veti avea un echipament care face o singura operatiune ci un angajat expert care executa de fiecare data la fel de precis multe sarcini diferite.

aplicatii roboti colaborativi


Dar nu am spatiu prea mare pentru garduri de protectie si am si mult personal care contribuie la operatiuni: cum o sa lucreze impreuna?

COLABORARE ȘI SECURITATE
Activitățile monotone, complicate sau periculoase par gandite pentru robotii colaborativi. Suntem în măsură să sprijinim angajații dvs. în activitatea obositoare, repetitivă, aceștia fiind astfel capabili să se concentreze pe o activitate mai eficientă și mai creativă. Iar faptul ca sunt colaborativi spune despre ei ca pot interactiona in siguranta cu personalul, fara alte masuri de protectie.Intrebari normale pe care o primim de la multi dintre clientii nostri. Suntem aici sa va raspundem la ele sau la oricare altele, un simplu mail la office@trieurodata.ro sau un telefon la 021.255.71.74 si beneficiati de sustinerea si experienta noastra pe drumul automatizarii robotizate.


Bucuresti: Strada Drumul Garii Otopeni, nr. 38-44; Otopeni, Judet Ilfov;

Arad: Strada Campul Linistii, nr. 5, Arad, Judet Arad

Brasov: Strada Zaharia Stancu, nr. 9: Brasov, Judet Brasov

Cluj Napoca: Strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 63, Cluj Napoca, Judet Cluj

Galati: Strada George Cosbuc, nr. 257, etaj 2, Galati, Judet Galati

Piatra Neamt: Strada Transilvaniei, nr. 1: Piatra Neamt, Judet Neamt

Craiova: Malmo Office Tower, camera 606, Craiova, Judet Dolj

Pitesti: Bulevardul Eroilor, nr. 8; Pitesti, Judet Arges

Ocna Mures:
Strada Malinului, nr. 1; Ocna Mures, Judet Alba


Telefon: 021 255 71 74; Fax: 021 255 71 75; E-mail: office@trieurodata.ro


Compania Trieurodata este inregistrata la

ANPM in Registrul producatorilor si

importatorilor de echipamente electrice si

electronice cu numarul de inregistrare

RO-2013-09-EEE-0649-III