Scanare impecabila si trasabilitate maxima in unitatile de retail!

In sistemul de retail, viteza, acuratetea si trasabilitatea perfecta sunt cheia satisfactiei clientilor. Vanzarile online i-au adaugat o noua provocare, astfel incat astazi, fiecare sistem trebuie sa fie capabil sa gestioneze acest tip de vanzari si, in acelasi timp, sa asigure o gestionare eficienta a rentabilitatii. Clientii de top sunt din ce in ce mai pretentiosi, iar tehnologia trebuie sa ofere solutii flexibile pentru a asigura atat satisfactia, cat si loialitatea clientilor. Fie ca tranzactionati produse alimentare, fie ca va ocupati de articole nealimentare, indiferent daca sunteti un comerciant cu amanuntul, de e-commerce sau gestionati magazine de caramida sau mortar, cu scannerele Datalogic puteti realiza toate aplicatiile dumneavoastra de citire a codurilor de bare.

Solutiile de scanare in domeniul retail dezvoltate de Datalogic au fost concepute pentru a va ajuta sa fiti mai eficienti si sa transformati experienta cumparaturilor intr-una usoara si satisfacatoare pentru clientii dumneavoastra, indiferent unde și cum cumpara.

Fie ca sunt fixe sau portabile, scannerele Datalogic pe care le propunem indeplinesc cu succes taskuri esentiale in derularea proceselor de scanare si trasabilitate specifice unitatilor de retail, indiferent de marimea acestora: de la chioscuri, pana la hipermarket-uri. Deosebit de versatile, acestea se pot adapta fara probleme cerintelor de configuratie specifice fiecarei unitati de retail in parte.

Avantajele folosirii scannerelor Datalogic:

- Citirea codurilor de bare se face foarte rapid astfel incat clientul paraseste casa de marcat dupa scurt timp
- Permit citirea codurilor de bare complexe, ce pot contine informatii multiple, specifice fiecarui domeniu in care activeaza unitatea de retail
- Ajuta la realizarea de sisteme de urmarire a gradului de de umplere a rafturilor, astfel incat acestea sa fie permanent pline
- Ajuta la sortarea si gruparea ulterioara a marfurilor, cu scopul realizarii diverselor tipuri de loturi (pachete de produse in promotie, comenzi ale diferitilor clienti etc)

Aplicatii:


Bucuresti: Strada Drumul Garii Otopeni, nr. 38-44; Otopeni, Judet Ilfov;

Arad: Strada Campul Linistii, nr. 5, Arad, Judet Arad

Brasov: Strada Zaharia Stancu, nr. 9: Brasov, Judet Brasov

Cluj Napoca: Strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 63, Cluj Napoca, Judet Cluj

Galati: Strada George Cosbuc, nr. 257, etaj 2, Galati, Judet Galati

Piatra Neamt: Strada Transilvaniei, nr. 1: Piatra Neamt, Judet Neamt

Craiova: Malmo Office Tower, camera 606, Craiova, Judet Dolj

Pitesti: Bulevardul Eroilor, nr. 8; Pitesti, Judet Arges

Ocna Mures:
Strada Malinului, nr. 1; Ocna Mures, Judet Alba


Telefon: 021 255 71 74; Fax: 021 255 71 75; E-mail: office@trieurodata.ro


Compania Trieurodata este inregistrata la

ANPM in Registrul producatorilor si

importatorilor de echipamente electrice si

electronice cu numarul de inregistrare

RO-2013-09-EEE-0649-III