Trieurodata la Forumul Industriei Auto 2019, la Craiova


Luni, 18 martie, a avut loc Forumul Industriei Auto organizat de Consiliul Local al Municipiului Craiova si Ministerul Economiei, la Centrul Multifunctional Craiova unde au participat peste 300 de persoane din tara si de peste hotare, dintre care reprezentanti ai Comisiei Europene, ai Guvernului Romaniei, Parlamentului European, ministrii economiei din statele membre si reprezentanti ai mediului de afaceri din industria auto.

Reuniunea a fost condusa de premierul Viorica Dancila care a abordat teme precum mobilitatea durabila, conducerea automata si conectata, electromobilitatea si implementarea recomandarilor GEAR 2030.

In cadrul evenimentului Trieurodata a prezentat robotul colaborativ UR3, de la Universal Robots, echipamentul portabil de marcare pe metal sau plastic, de la Sic Marking, solutii de etichetare, de la Toshiba si solutii vision de inspectie si verificare, de la Cognex.

Au avut loc discutii importante legate de solutiile de marcare cu jet de cerneala sau laser, solutiile de etichetare cu transfer termic, solutiile de ambalare, solutiile de manipulare, solutiile la cheie, sistemele de trasabilitate, software, componentele si piesele de schimb dedicate mentenantei liniilor de productie din industria auto si multe alte solutii flexibile, eficiente si de calitate, de la branduri cunoscute, care se potriveasc nevoilor clientilor in variate aplicatii (electrica, pneumatica, hidraulica).

Evenimentul face parte din seria celor organizate de Ministerul Economiei cu ocazia preluarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania. 

 

E-smart este primul echipament de marcare cu controler integrat!

Bucuresti: Strada Drumul Garii Otopeni, nr. 38-44; Otopeni, Judet Ilfov;

Arad: Strada Campul Linistii, nr. 5, Arad, Judet Arad

Brasov: Strada Zaharia Stancu, nr. 9: Brasov, Judet Brasov

Cluj Napoca: Strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 63, Cluj Napoca, Judet Cluj

Galati: Strada George Cosbuc, nr. 257, etaj 2, Galati, Judet Galati

Piatra Neamt: Strada Transilvaniei, nr. 1: Piatra Neamt, Judet Neamt

Craiova: Malmo Office Tower, camera 606, Craiova, Judet Dolj

Pitesti: Bulevardul Eroilor, nr. 8; Pitesti, Judet Arges

Ocna Mures:
Strada Malinului, nr. 1; Ocna Mures, Judet Alba


Telefon: 021 255 71 74; Fax: 021 255 71 75; E-mail: office@trieurodata.ro


Compania Trieurodata este inregistrata la

ANPM in Registrul producatorilor si

importatorilor de echipamente electrice si

electronice cu numarul de inregistrare

RO-2013-09-EEE-0649-III